2010-05-15

bazen eski beni özlüyorum.. kendimi daha az yalnız hissettiğim, daha fazla insan sevebildiğim, daha az insan kaybettiğim günleri de..

zaman ne de çabuk akıp geçiyor hayatımızdan, yaşanılmış güzel günlerin içinden kaya kaya.. bazen bu düşünceyi komik buluyorum.. sonradan farkedebildiğim için üzülüyorum..

hep küçük bir kız olarak kalmayı istermişim meğer hayatım boyunca.. insan büyüyünce, kendiyle kalınca farkına varıyormuş.. insan kendinden de bıkabiliyormuş.. kendinide kesip atmak isteyebiliyormuş..
ama çoğu zaman başaramıyormuş..

hayatın, hiç soluk almadan uzun bir maratonda koşuyormuşsun hissini verdiğini farkedeli yavaşlıyorum.. yoruluyorum.. öylesine koştukça.. eski günleri hatırlıyorum, oysa o zamanlar hayat ılık kumların üzerinde yürümek gibiymiş..

bişeyleri değiştirebilmek adına gecenin bir vakti körü körüne hiç acımadan saçlarını kesebilmekmiş.. yıldızları daha yakından görerek, onları keşfederek ve onlara dokunarak sarhoş olabilmekmiş.. öyleki; hiç saçmalamadan.. ''girl I love you''

4 yorum:

  1. Bugün yok ki yarın olsun
    düşünme kaybolursun, diyor bir şarkı.

    Büyüyorsun desem ?

    YanıtlaSil
  2. evet..
    büyüdükçe yoruluyorum ve yavaşlıyorum..

    YanıtlaSil
  3. hep küçük bir kız olarak kalmayı istermişim meğer hayatım boyunca.. insan büyüyünce, kendiyle kalınca farkına varıyormuş...Büyüdükçe hayatın acılarını ögrendik..bazen bende diyorum keşke küçük olsaydım.hayatın acılarını görmezdim..ama olmuyor ..büyüdükte ne oldu sankiii....sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. evet hayat eskiden daha kolaymış.. küçük bir kızken daha güzelmiş.. bunu düşünmeyen tek bir kişi dahi tanımıyorum..
    sevgiler asel..

    YanıtlaSil