2010-12-03

DUNYA!!


Aklim yerdeyken gokyuzune ucmaktan daha zordu.. dun gece bi fareyi olume terkettim. bi gladyator nidasıyla tüm hayatımdaki hatalarım icin kendimden ozur dilerim ama aglar gibi cıkan sesimle ben bile inanmam bana.. televizyon yasli hasta we çocuklar için olsada güzel bişeyler yayınlıyorlar.. ıhm ıhmm.. okadar zor değil. ben şaşırıyorum hala.. demekki hayattayım.. keyiflimi? belki.. ama yorucu.. sonunda hala burdayım.. osman yağmurdereli şarkı söyler ben düşünürüm.. aşkın gözyaşlarında bile duygulanan içli bi köfteyim.. çölde çay filmini hala bulamıyorum.. izlermiyiz? olabilir.. sen nasıl istersen..

bökelap özat esprisi,çok şekerli bi adet pamuk helwa gibi.. uykudan uyandığımda görmeye başladığım düşteki güzel ılık mis bi ballı süt.. kıymeti yok bu son sigaram.. gerçekten gözlerini kapıyınca daha kolaylaşmıyorsa herşey? ya yıllardır kendimizi kandırıyosak?! sanırım öyle uzun süreli çıkılan tatilin sonunda geri döndüğünde herşeyin aynı olcaını düşündüren bi dönüş yolculuğu gibi gözleri açmak. bile bile kendini kandırmak. placebo etkisi yatsınmaz bi gerçek aşktaki acı yada bi öpücük..

awazım çıktıı kadar kusmak isteği mewcutken aklıma geldi.. şehir mi sıktı nedir başım ağrıyo.. bi boy büyüğünü alsaydımda büyüyünce giyseydim. yokmuydu öyle bi şansım? bel fıtığı çok nadir amelyatla düzelen bi hastalıkmış. bu yük taşınmaya değermi? sanmıyorum.. sıkılınca odamın şeklini deiştirmekten wazgeçmeliyim. yaşlanınca kim olucaksa yanımda masaj yaparmı belli değilken.. güwen sorunu yeni çağın gribi, depresyon kafası güzel istiklal gençliği falan filan. boş işlerden sorumlu olan tüm işe yaramaz kağıtlar çöpünde ötmek için onlardan olmama gerek yokken bile hep ordaydım.. bi sesmi geldi? ewet kurtuldum we sonsuza kadar mutlu yaşadılar.. argh... pardon o hiç dinlemediğim masalın sonuydu dimi.. yok yok hep dinlediğim we uyutulduğum masalın sonu.. inan bana uyanık olmak hiç bukadar mayıştırıcı değildi.. we inan hiç bu kadar rüya değildi cimcirilmek bile.. acı yok raki dewam et.. raki altımı çıkıcak giderisz ya sinemaya dimi.. biletlerini saklasam falan.. atmaya kıyılmaz şeyler toplasam herşeyden bişey eklesem kutuya olur dimi.. ewet.. güzel.. sewdim bunu.."anneeğğ..bittiii!!"diyen çocukmuydun sen ya da bu kadar çabuk geldi herşey ayağına? yok yok bu şehri süresi geçmeden değiştirmek lazım. poşetlerde saklanmıycak kadar büyükse içindekiler o zaman çinli gibi sıkıcam ayağımı giyicem herşeyiyle çekici olurmu o zaman..

sana hep çekici geldim..olur olur.. o iş olur.. kampanya bitmeden TEKRAR DENEYİNİZ!sürekli kazandığını düşündüren bi hile aslında ten.. onu geçtiğinde anlıyo insan aslında bunca yıl kazanmamış olduunu. we ilk kez kazanmışçasına heyecanlı bi çocuk gibi şımarık bi prenses oluyorum..ama bi gün kedim ölücek.. we ben onun tüylerini bile özlicem.. keşkeler olmasa hayatımızda o zaman anlaşılırdı.. şu an karmaşık.. bu dünya.. DÜNYA! gerçek.. tek .. warolan.. dünya.. ne önemi war.. kahweyi acı sewiyorum.. son sigaramdı we söndürdüm.şimdi elimi yıkamalıyım.. tütün güzel olsada izmarit kötü kokuyo..

.2008

1 yorum: